Budapest Póló nyomtatás – Póló tervezés

Póló nyomtatás Budapest

Póló nyomást vállalunk bárki számára Budapest városából is. A gyártási területünk Albertirsán található. De gyors partnereinknek köszönhetően 1-2 napon belül megérkezik a megrendelt póló. Szabadon választható a DPD, MPL és Fáma futár szolgálat is.

Egyedi Póló készítés Budapest

Egyedi elképzelésednek csak a technika szabhat határt! Minden elképzelést igyekszünk megvalósítani. Legyen szó 1-2 darabtól egészen több 100/1000-es megrendelésig  Budapest és környékére is. Több különböző technológiával is dolgozunk, hogy mindenki igényét kielégítsük.

Budapest póló webshop

Céges póló Budapest

Céges reklám eszközt szeretnél cégednek Budapest városban? Darabszám kedvezménnyel kedveskedünk céges póló rendelések esetén. Már 10 darabtól is akár a több 100-as megrendeléseken keresztül. A legjobb választás a céges póló! Az alkalmazottak is szeretni fogják hogy nem saját ruhájukat kell koszolniuk munka közben. S így ti is ott lehettek minden pólóra nyomva. Szinte már befektetés!

Póló emblémázás Budapest

Póló szitázás Budapest

Több éves tapasztalattal végzünk szitanyomást pólókra Budapesti ügyfeleink számára is. A póló szitázási folyamat eljárását nem prezentáljuk, lejebb a fólia nyomás menete tekinthető meg. 

Póló tervezés Budapest

Első lépés a minta tervezése

Megvan már a grafika? Ha igen akkor már indul is a gyártás! Ha viszont nincs, és szükséged van arra, hogy valaki elkészítse akkor írj nekünk bátran. Mi akár ingyen elkészítjük neked!

Pólóminta kivágása

Második lépésben egy speciális gép kivágja a fóliából a megszerkesztett grafikát egy Microkéssel.

Pólónyomás Budapest

Pólónyomás menete

Póló nyomás utolsó ciklusa a hőpréselés. Ennek a fázisnak a feladata a speciális, vékony és könnyed fóliát bejuttatni a szövet rostjai közé. Így az minőségi lesz. Nem kopik, nem fakul, nem pereg le. Illetve mosás álló marad hosszú évekig. Mosása 40 Fokon. Szárító nélkül.

póló nyomtatás 4
Fontos: Ezek a fóliák nem összekeverendőek a transfernyomásos papírokkal. Illetve a házilag felvasalható matricákkal.
póló nyomtatás

Póló rendelés Budapest

Póló csomagolása

A pólókat behajtogatjuk annak érdekében hogy átvételkor minimalizáljuk a szállítás közben keletkezhető gyűrődéseket. Továbbá a póló biztonsága érdekében fóliába zárjuk egy speciális vákuumgéppel.  Legvégül pedig egy erős, igazán masszív kartondobozba rakjuk a pólót, a számlával együtt. Így címezzük és adjuk át a kiválasztott futárszolgálatnak.

PólóIdő Budapest

A meleg nyári napok Budapest városban is előbújnak évről évre. Ilyenkor köszönt be a póló idő. Pólóink jó nedvszívó képességeinek és jó légáteresztő jellemzőjének köszönhetően a legalkalmasabb pólóknak mondjuk mi a nyári időszak alatt, legyen 50C fok napon. Vagy akár árnyékban!