Céges póló készítés

Céges pólók 100% pamutból készülnek. 165gm/m² illetve 205gm/m²-es vastagsággal. Így a nyári melegekben megfelelő szellőzéssel és nedvszívó képességgel rendelkeznek. Viszont hűvösebb időkben is tökéletesen bírják az igénybevételt a pulcsi illetve munkaruha alatt.

Hívjon most! – 06-20/2447389

Vagy kérjen árajánlatot emailben! – poloidougyfel@gmail.com

Szita nyomás

Ez esetben egy pamutszitán keresztül történik a festékanyag felvitele az üres pólókra, ezután közvetlen a szövetek közé fixáljuk egy speciális hőpréssel, hogy kibírják az évek alatti igénybevételt.

Digitális nyomtatás

Szinte bármilyen nyomat elkészíthető nyomtatással. A nyomatot akár 600DPI felbontássalis is a pólóra tudjuk nyomni. Nem okoz gondot a színátmenetes logó elkészítése sem.

Fólia nyomás

Lejjebb ezt a folyamatot prezentáljuk miként lesz egy üres pólóból egy tartós fólianyomással ellátott, több évre kiszolgáló céges reklám eszköz.

Így lehet jó befektetés

Céges pólót, reklám eszközt szeretnél cégednek? Darabszám kedvezménnyel kedveskedünk céges póló rendelések esetén. Már 5 darabtól is akár a több 100-as megrendeléseken keresztül. A legjobb választás a céges póló!

Az alkalmazottak is szeretni fogják, hogy nem saját ruhájukat kell koszolniuk munka közben. Továbbá az alkalmazottak vállnak egy ingyenes reklámfelületté. Szinte már befektetés!

Így készül céged pólója