Albertirsa Póló Nyomtatás – Póló tervezés

Egyedi Póló készítés Albertirsa

Egyedi elképzelésednek csak a technika szabhat határt! Minden elképzelést igyekszünk megvalósítani. Legyen szó 1-2 darabtól egészen több 100/1000-es megrendelésig  Albertirsa és az egész ország területére is.

Albertirsa póló webshop

Céges póló Albertirsa

Céges reklám eszközt szeretnél cégednek Albertirsa városban? Darabszám kedvezménnyel kedveskedünk céges póló rendelések esetén. Már 10 darabtól is akár a több 100-as megrendeléseken keresztül. A legjobb választás a céges póló! Az alkalmazottak is szeretni fogják hogy nem saját ruhájukat kell koszolniuk munka közben. S így ti is ott lehettek minden pólóra nyomva. Szinte már befektetés!

Póló emblémázás Albertirsa

Póló szitázás Albertirsa

Több éves tapasztalattal végzünk szitanyomást pólókra Albertirsai ügyfeleink számára is. A póló szitázási folyamat eljárását nem prezentáljuk, lejebb a fólia nyomás menete tekinthető meg.

Póló tervezés Albertirsa

Első lépés a minta tervezése

Megvan már a grafika? Ha igen akkor már indul is a gyártás! Ha viszont nincs, és szükséged van arra, hogy valaki elkészítse akkor írj nekünk bátran. Mi akár ingyen elkészítjük neked!

Pólóminta kivágása

Második lépésben egy speciális gép kivágja a fóliából a megszerkesztett grafikát egy Microkéssel.

Pólónyomás Albertirsa

Pólónyomás menete

Póló nyomás utolsó ciklusa a hőpréselés. Ennek a fázisnak a feladata a speciális, vékony és könnyed fóliát bejuttatni a szövet rostjai közé. Így az minőségi lesz. Nem kopik, nem fakul, nem pereg le. Illetve mosás álló marad hosszú évekig. Mosása 40 Fokon. Szárító nélkül.

póló nyomtatás 4
Fontos: Ezek a fóliák nem összekeverendőek a transfernyomásos papírokkal. Illetve a házilag felvasalható matricákkal.
póló nyomtatás

Póló rendelés Albertirsa

Póló csomagolása

A pólókat behajtogatjuk annak érdekében hogy átvételkor minimalizáljuk a szállítás közben keletkezhető gyűrődéseket. Továbbá a póló biztonsága érdekében fóliába zárjuk egy speciális vákuumgéppel.  Legvégül pedig egy erős, igazán masszív kartondobozba rakjuk a pólót, a számlával együtt. Így címezzük és adjuk át a kiválasztott futárszolgálatnak.

PólóIdő Albertirsa

A meleg nyári napok Albertirsa városban is előbújnak évről évre. Ilyenkor köszönt be a póló idő. Pólóink jó nedvszívó képességeinek és jó légáteresztő jellemzőjének köszönhetően a legalkalmasabb pólóknak mondjuk mi a nyári időszak alatt legyen 50C fok napon. Vagy akár árnyékban!