Eger Póló nyomtatás – Póló tervezés

Póló nyomtatás Eger

Pólók nyomást vállalunk bárki számára Eger városából is. A gyártási területünk Albertirsán található. De gyors partnereinknek köszönhetően 1-2 napon belül megérkezik a megrendelt póló. Szabadon választható a DPD, MPL és Fáma futár szolgálat is.

Egyedi Póló készítés Eger

Egyedi elképzelésednek csak a technika szabhat határt! Minden elképzelést igyekszünk megvalósítani. Legyen szó 1-2 darabtól egészen több 100/1000-es megrendelésig Eger és környékére is.

Eger póló webshop

Céges póló Eger

Céges reklám eszközt szeretnél cégednek Eger városban? Darabszám kedvezménnyel kedveskedünk céges póló rendelések esetén. Már 10 darabtól is akár a több 100-as megrendeléseken keresztül. A legjobb választás a céges póló! Az alkalmazottak is szeretni fogják hogy nem saját ruhájukat kell koszolniuk munka közben. S így ti is ott lehettek minden pólóra nyomva. Szinte már befektetés!

Póló emblémázás Eger

Póló szitázás Eger

Több éves tapasztalattal végzünk szitanyomást pólókra Egri ügyfeleink számára is. A póló szitázási folyamat eljárását nem prezentáljuk, lejebb a fólia nyomás menete tekinthető meg. 

Póló tervezés Eger

Első lépés a minta tervezése

Megvan már a grafika? Ha igen akkor már indul is a gyártás! Ha viszont nincs, és szükséged van arra, hogy valaki elkészítse akkor írj nekünk bátran. Mi akár ingyen elkészítjük neked!

Pólóminta kivágása

Második lépésben egy speciális gép kivágja a fóliából a megszerkesztett grafikát egy Microkéssel.

Pólónyomás Eger

Pólónyomás menete

Póló nyomás utolsó ciklusa a hőpréselés. Ennek a fázisnak a feladata a speciális, vékony és könnyed fóliát bejuttatni a szövet rostjai közé. Így az minőségi lesz. Nem kopik, nem fakul, nem pereg le. Illetve mosás álló marad hosszú évekig. Mosása 40 Fokon. Szárító nélkül.

póló nyomtatás 4
Fontos: Ezek a fóliák nem összekeverendőek a transfernyomásos papírokkal. Illetve a házilag felvasalható matricákkal.
póló nyomtatás

Póló rendelés Eger

Póló csomagolása

A pólókat behajtogatjuk annak érdekében hogy átvételkor minimalizáljuk a szállítás közben keletkezhető gyűrődéseket. Továbbá a póló biztonsága érdekében fóliába zárjuk egy speciális vákuumgéppel.  Legvégül pedig egy erős, igazán masszív kartondobozba rakjuk a pólót, a számlával együtt. Így címezzük és adjuk át a kiválasztott futárszolgálatnak.

PólóIdő Eger

A meleg nyári napok Eger városban is előbújnak évről évre. Ilyenkor köszönt be a póló idő. Pólóink jó nedvszívó képességeinek és jó légáteresztő jellemzőjének köszönhetően a legalkalmasabb pólóknak mondjuk mi a nyári időszak alatt legyen 50C fok napon. Vagy akár árnyékban!